Az érintett is megszólalt a pletykákkal kapcsolatban

2023.12.28. 06:00

Gottfridsson tagadja, hogy aláírt volna Szegedre

A Flensburg idei utolsó bajnoki mérkőzése után a német sportstreaming-szolgáltató, DYN mikrofonja előtt cáfolta meg az elmúlt hetek sajtóértesüléseit Jim Gottfridsson világklasszis kézilabdázó.

Becsei Dávid

Jim Gottfridsson (a labdával) még nem tudja, hol folytatja a pályafutását 2025 nyarától.

Fotó: Török Attila/MW

Forrt a zuhanyhíradó december során férfi kézilabdában. Több világklasszis kézilabdázót is hírbe hoztak külföldi szakportálok az OTP Bank-Pick Szegeddel. Az egyik legfelkapottabb hír volt, hogy a Flensburg Bajnokok Ligája-győztes, Európa-bajnok svéd irányítója, Jim Gottfridsson Szegedre tart. Ezt Holger Glandorf, az SG Flensburg-Handewitt ügyvezető-sportigazgatója megcáfolta, majd néhány nappal később az Aftonbladet úgy értesült, a 31 éves világklasszis szerződése lejárta után, 2025 nyarán csatlakozik a Pick keretéhez.

A Flensburg pénteken este a Balingen vendégeként nyert 34–32-re a Bundesligában. A mérkőzést követően a DYN mikrofonjába cáfolta meg Gottfridsson, hogy aláírt volna a Pick Szegeddel.

– Még nem tudom, hol fogok játszani 2025-től – nyilatkozta Gottfridsson.

Többször is hírbe hozták a Szegeddel, megszólalásában viszont hangsúlyozta, még nem tudja, hol fog kézilabdázni flensburgi szerződése lejárta után.

– Még nem terveztem meg a jövőmet a családommal – idézi a Handball World a játékost, majd úgy fogalmaz a német szakportál, Gottfridsson kifejezetten tagadta, hogy bármelyik csapathoz is aláírt volna 2025 nyarától.

Higgadtan veszi tudomásul a vele kapcsolatos találgatásokat.

– Két éve Barcelonába és Kielcébe szerződtem, most pedig Szegedre. Amikor kicsit nagyobb játékossá vállsz, kapsz ilyen híreket – mondta mosolyogva a kamerák előtt Jim Gottfridsson, aki 2013 óta erősíti a Flensburgot.

Az OTP Bank-Pick Szeged eddig két játékos érkezését jelentette hivatalosan 2024 nyarától. Az Európa-bajnok kapus, Tobias Thulin a GOG-tól, míg az izlandi válogatott klasszis irányítója, Janus Smárason a Magdeburgtól szerződik Szegedre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában