A 45 éven felülieknél az esélyes csapat nyert

2024.01.16. 07:52

Csengelei (gól)öröm

Az Új év-Szkitasport-kupa kispályás labdarúgótorna domaszéki eseményein a 45 éven felüliek korcsoportjában a Gól söröző Csengele együttese győzött megelőzve két vajdasági csapatot.

Mádi József

A győztes Gól söröző Csengele együttese.

Fotó: Márki Ferenc

Immár a második kategória győztese is kiderült az Új év-Szkitasport-kupa kispályás labdarúgótornán, amelynek eseményeit a domaszéki sportcsarnokban rendezik.

A nők után (itt a Bordány nyert) a +45-ös korcsoport csapatai mérték össze a tudásukat. A legjobb négy közé az esélyesek jutottak be, itt pedig az Eurosweet és a Gól söröző Csengele vette sikerrel az elődöntőt. A két győztes fináléja érdekes találkozót hozott, végül a Kun-Szabó Tibor vezette Gól söröző 2–0-ra győzött, így megszerezte az elsőséget. A harmadik helyet a Vojvodina szerezte meg. 

A végeredmény: 1. Gól Söröző Csengele, 2. Eurosweet, 3. Vojvodina, 4. Ficak.
Különdíjasok, gólkirályok: Erhardt Szilárd, Szőke Péter (mindkettő Gól söröző Csengele), a legjobb játékos: Sztevánovity Milentije (Eurosweet), a legjobb kapus: Szodics Szinisa (Vojvodina).

A győztes csapat névsora: Halász Krisztián, Szentágotai Szabolcs, Kozma István, Krucsó Ákos, Virágh József, Tóth Szabolcs, Szőke Péter, Kovács Zoltán, Magyar György, Kiszner Antal, Koncz Zsolt, Kothencz Péter, Tóth Attila, Sándor Miklós, Kovács Krisztián, Erhardt Szilárd, csapatvezető: Kun-Szabó Tibor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában