Helyi sport

2024.01.04. 19:17

Három szettben nyert a szegediekkel felálló női korosztályos válogatott

Szlovákia után Izraelt is legyőzte a magyar korosztályos csapat.

Delmagyar.hu

Így örültek a magyar lányok a győzelem után.

Fotó: Hunvolley.hu

A Szlovákia elleni győztes rajtot követően Izrael ellen lépett pályára a Mariborban zajló U20-as Eb-selejtezőn a magyar korosztályos női röplabda-válogatott. A magyar csapatban pályára lépett a szegedi Baksa Panna, valamint a Vidux-Szegedi RSE játékosa, Kiss Nóra is.

Kevesebb, mint húsz perc alatt nyerte meg az első szettett Kőnig Gábor együttese, majd a második játszmában is maradt a magabiztos játék. A hmaradikban pedig le is zárta a meccset a magyar csapat, amely szűk hetven perc alatt győzte le Izraelt, így két meccs után két győzelemmel áll.

Az utolsó csoportmeccset pénteken 11 órától játsszák a lányok, amikor Horvátország lesz az ellenfél. A csoportból az első két helyezett jut tovább.

Magyarország-Izrael 3:0 (11, 15, 16) 
U20-as női röplabda Eb-selejtező, Maribor.
Magyarország: Mikus 5, Jámbor 15, Tóth S. 1, Fekete F. 7, Erőss 7, Botyánszki 12. Csere: Baksa, Bődi (liberók), Gergácz 2, Tarr 3, Kiss L. 1, Szakály S. 3, Kiss N., Vértes 1. Szövetségi edző: Kőnig Gábor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában