Nehéz feladatot kapott

2024.01.19. 20:54

Koncz Zsolt NB III.-as futballcsapat vezetőedzője lett

Új csapatánál a harmadosztályú tagság megőrzése a cél.

Becsei Dávid

Koncz Zsolt NB I.-es női labdarúgócsapat után NB III.-as férfi együttest irányíthat a tavasszal.

Fotó: Karnok Csaba

Koncz Zsolt a labdarúgó NB III. Dél-keleti csoportjában szereplő Martfűi LSE vezetőedzője lett – számolt be róla a szoljon.hu

A 46 éves szakember legutóbb az NB I.-es KÉSZ-St. Mihály-Szeged női futballcsapatának vezetőedzőjeként dolgozott, ahonnan november elsejével távozott, Vajda Fangyo vette át a tréneri feladatokat. Koncz az ősz során tizennégy alkalommal kezdőként lépett pályára a vármegyei I. osztályú Szentesi Kinizsiben, amelynek mezében két gólt szerzett.

A Martfű még az éppen biztos bennmaradást jelentő 12. pozíciót foglalja el a tabellán. 18 pontot gyűjtött eddig Koncz új csapata, így mindenképpen jó tavaszi szereplésre lesz szükségük a harmadosztályú tagság megőrzéséhez. Három játékost biztosan igazol a Martfű, Vincze Patrikot Szajolról, Kóródi Dávidot Törökszentmiklósról, valamint azt a Balla Zalánt Jánoshidáról, aki a mórahalmi Clean Star Complex Kft. Pro Liga döntőjének egyetlen gólját szerezte, amivel a PFF-Szántó nyerte meg a 750 ezer forint készpénz fődíjat a kisteleki Kalmi Trafikkal szemben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában