Helyi sport

2024.01.09. 12:18

Kupameccsel nyitja az évet az SZRSE

Szerdán Kecskeméten játssza az év első tétmérkőzését a Vidux-Szegedi RSE, amelyre vasárnap a címvédő vár majd a bajnokságban.

Delmagyar.hu

Vasárnap először játszik hazai pályán 2024-ben az SZRSE.

Fotó: Kocsis Alíz/SZRSE

Jön az első idei tétmérkőzés a Vidux-Szegedi RSE számára, a csapat a magyar kupa negyeddöntőjének odavágóján a Kecskemét vendége lesz szerdán 19.30-tól.

A bajnokságban már találkozott egymással a két csapat, akkor a Kecskemét három szettben nyerni tudott Szegeden. A párharc második meccsét január 16-án, 19.30-tól rendezik Szegeden. A két kupameccs közé egy bajnoki ékelődik be a Tisza-partiak számára, vasárnap 19 órától ugyanis a címvédő Kaposvárt fogadják majd Csányi Dánielék az újszegedi sportcsarnokban.

A téli ünnepek miatt egy kis pihenőt tartottunk és utána nem sok időnk maradt, hogy felkészüljünk. Azt kell mondjam mindkettő mérkőzésre, hogy nem mi vagyunk az esélyesek, de ettől függetlenül igyekszünk magunkat maximálisan odatenni, a legjobbunkat nyújtani. Egy jó játékkal szeretnénk előrukkolni, amit lehet, megteszünk, az összes többi dolog az ellenfélen fog múlni. Szeretnénk nyilván vasárnap az éppen aktuális bajnok ellen egy nagyon jó mérkőzést játszani itt az újszegedi sportcsarnokban, a saját közönségünk előtt szeretnénk megmutatni, hogy mire vagyunk képesek – mondta Berkes Zoltán, az SZRSE edzője a klub honlapján.  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában