Helyi sport

2024.02.13. 11:41

A legjobb európai idővel elődöntős Pádár Nikolett 200 gyorson

Megnyerte a délelőtt előfutamát a HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet sportolója.

Delmagyar.hu

A legjobb európai időt érte el a 200 gyors előfutamaiban Pádár Nikolett.

Fotó: Kovács Tamás

A 400 gyors után, ahol nagyon kevés hiányzott a döntős szerepléshez, a kedvenc számában, a 200 méter gyorson szerepel a dohai világbajnokságon Pádár Nikolett.

A HAÁSZ Szegedi Úszó Egylet 17 éves úszója megnyerte az előfutamát, 1:57.42-es ideje pedig összesítésben a harmadik legjobb időt jelenti, egyben pedig a legjobb európai versenyző által úszott idő, hiszen Nikinél jobbat csak egy kínai és egy ausztrál úszó ért el a délelőtti időfutamok során.

Nem akartam semmiképpen a véletlenre bízni a dolgokat, szerettem volna ott lenni az elején, ez sikerült is. Nagyon jó helyen vagyok, jól esett ez a délelőtti. Jó formában vagyok, reggel úgy éreztem, szétrobbanok az erőtől és van még bennem –  nyilatkozott az MTI-nek Pádár a futamot követően.

A 200 méter gyorsúszás elődöntője 18.19-kor kezdődik majd, a 17 órakor kezdődő délutáni programot az M4 Sport élőben közvetíti.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában