Erős ellenféllel ikszeltek

2024.02.11. 17:18

Bilics szerint különösen két dologban fejlődött a Szeged-Csanád GA II. az edzőtáborban

Két felkészülési mérkőzést is játszott a gyulai edzőtáborban a Szeged-Csanád Grosics Akadémia II. labdarúgócsapata, míg a másik NB III.-as alakulat, a Hódmezővásárhelyi FC Szeghalom elleni gyakorlása több megbetegedő játékos miatt elmaradt.

Becsei Dávid

Jól sikerült a gyulai edzőtábor a kék-fekete mezes Szeged-Csanád GA II.-nek.

Fotó: Karnok Csaba

Igor Bilics vezetőedző együttese szoros mérkőzésen 2–2-es döntetlent játszott Benyó Imre és Nemanja Milenkovici góljaival a bajnokságban harmadik helyen álló Körösladánnyal.

A gyulai edzőtábort a szegediek a szerb Szpartak Szabadka második csapata ellen aratott 2–1-es sikerrel zárták. A magyar csapat góljait Ördög Dávid és Pataki Zoltán jegyezte.

– Végig magas ritmusban játszottunk a Körösladány ellen. A két szép gólunk mellett több helyzetet is kialakítottunk. Elégedettek vagyunk a mérkőzésen látottakkal, ugyanilyen ritmusra és felfogásra lesz szükségünk a jövőben is – nyilatkozta a klubhonlapon Bilics.

A szerbek ellen egy kemény, harcias meccset játszott a Szeged-Csanád GA II. A tréner elmondása szerint picit lassabban futballoztak a Szabadka ellen, de fegyelmezetten és szervezetten.

– Hasznos edzőtáborozáson vagyunk túl Gyulán, ami sokat segített nekünk abban, hogy minden összeálljon. Különösen játékban és csapatösszetartásban léptünk előre, de minden szempontból sokat fejlődtünk – értékelt Bilics.

A Hódmezővásárhelyi FC labdarúgói nem léptek pályára az elmúlt hétvégén, de kiderült, hogy a téli átigazolási időszakban öten távoztak a csapattól. A csapatkapitány Ondrejó Tamásnak és Vladul Stefannak még hivatalosan nincs új klubja, míg Juhász Jónás az orosházi OMTK-ULE-ban, Tóth Dániel a DEAC-ban, Dobronoky Viktor pedig a Mórahalomban folytatja a pályafutását.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában