Lehetséges alternatívaként írnak róla

2024.02.22. 21:33

BL-győztes csoportellenfelével hozták hírbe a Pick Szeged kézilabdázóját

Előkelő helyen szerepel azon a listán Luka Stepancic neve, amelyen azoké szerepel, akik pótolni tudnák Kielcében az elülső keresztszalag-szakadást szenvedett Máthé Dominikot.

Becsei Dávid

Luka Stepancic (középen, 7-es mezben) lehet, hogy Kielcébe igazol a következő szezontól.

Fotó: Török Attila/MW

Az átigazolási információkban gyakran jól értesült RT Handball azt írja, a pletykák szerint a lengyel Industria Kielce szeretné leigazolni Luka Stepancicot Szegedről, hogy pótolja Máthé Dominikot. A magyar válogatott jobbátlövővel a következő idénytől állapodott meg a Kielce, de Máthé a januári Európa-bajnokságon elülső keresztszalag-szakadást szenvedett és műtéten esett át. Az Instagram-oldal értesülése szerint az OTP Bank-Pick Szeged nem hosszabbítja meg a 2023–2024-es idény végén lejáró szerződősét a horvát játékosnak, aki 2019 óta erősíti a Tisza-partiakat, de hosszabb ideig sérüléssel bajlódott ezen időszak alatt.

A wkielcach.info portál tudomása szerint Stepancic előkelő helyen szerepel azon a listán, amelyet Máthé súlyos sérülése után készítettek. A cikk azt írja, hogy a Kielce egy speciális záradékot is belevett a magyar jobbátlövő szerződésébe, amely lehetővé teszi annak felbontását, de erről még nem született döntés. Mindeközben a portál úgy tudja, minden jel arra utal, hogy a Kielce sportigazgatója, Michal Jurecki, és vezetőedzője, Talant Dujshebaev úgy döntöttek, ajánlatot tesznek Luka Stepancicnak, akinek lejár a szerződése Szegeden.

Az OTP Bank-Pick Szeged két héttel korábban Stepancic poszttársával, Imanl Garciandíával már meghosszabbította nyáron lejáró kontraktusát 2026-ig.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában