delmagyar.hu podcast

2024.02.26. 16:40

Délmagyar podcast: Sporthang – Megérkeztek a gólok

Mádi József

Az OTP Bank-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata „beállt" a heti két mérkőzéses rendszerbe. Az előző héten a Bajnokok Ligájában Dániában szerepelt, és kikapott az Aalborgtól 31–26-ra, majd a bajnokságban a kisebb veszprémi csapatot győzte le hazai pályán 42–28-ra. Az előző mérkőzésen ötven percig pariban volt ellenfelével a csapat, ezért is kár, hogy a vége ötgólos versség lett, míg a magyar ellenféllel szemben remekeltek a saját nevelésű fiatalok is. 

 

A Szeged-Csanád GA NB II.-s labdarúgói végre nyertek: a BVSC ellen hazai pályán jött össze a 2–0-s győzelem, amelynek érdekessége, hogy ez volt az együttes első két találata 2024-ben. 332 perces gólcsendet tört meg Márkvárt Dávid az első félidő nagyjából felénél.

Indul a vízilabda szezon, kedden és szerdán már bajnoki vár a Csongrád-Csanád vármegyei női csapatokra, azaz immár bővül a sportkínálat.  

Ezeket a témákat beszélte át a szokásos csapat a Délmagyarország podcastjében, a Sporthangban, így Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid értekezett az említett eredményekről, eseményekről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában