Helyi sport

2024.02.23. 15:00

Már két osztályban rendeznek tétmeccset a vármegyei labdarúgásban

Nem csak a vármegyei I., hanem a III. osztályban is tétmeccset hoz február utolsó hétvégéje.

Delmagyar.hu

Folytatódnak a tétmeccsek a vármegyei I. osztályban.

Fotó: Török János

Két osztályban is tétmeccset hoz az utolsó februári hétvége a Csongrád-Csanád vármegyei labdarúgásban. Idegenbeli mérkőzést vív a vármegyei I. osztály első két helyezettje a hétvégén. A listavezető SZVSE a Balástya ideiglenes, sándorfalvi otthonában lép pályára, míg a fordulót immáron a második helyről váró Kiskundorozsma a felsőházért küzdő Makó vendége lesz a 18. fordulóban. A dobogós csapatok közül egyedül a Tiszasziget játszik otthon, amely a sereghajtó Ásotthalmot fogadja, és a múlt héten elveszített rangadót követően megpróbálhat javítani.

A fehérmezes Tiszasziget otthon javíthat, az SZVSE Sándorfalván folytatja a tétmeccsek sorát.
Fotó: Török János

Idegenbeli meccs vár a dobogóért küzdő Algyő–Mórahalom kettősre is, előbbi a Bordány, utóbbi pedig a HFC II. vendége lesz, míg a Szentesi Kinizsi egy utolsó szalmaszálba kapaszkodhat a felsőházi szereplést illetően, amennyiben nyerni tudna az FK Szeged otthonában. 

A hétvége már a vármegyei III. osztályban is tétmérkőzéseket hoz, szombaton és vasárnap is pótolnak egy-egy őszről elmaradt mérkőzést. A Baks számára fontos lenne a győzelem, hiszen a második helyen telelő baksiak ezzel lefeleznék hátrányukat, és három pontra megközelíthetnék az őszi bajnok Tiszasziget II.-t. 

Vármegyei I. osztály, szombat, 14 óra: Tiszasziget–Ásotthalom, Balástya–SZVSE-G-Falc Kft (Sándorfalván), Makó–Kiskundorozsma, FK 1899 Szeged-SZEOL–Szentesi Kinizsi. Vasárnap, 14 óra: DB Futball Bordány SK–M-Perfect Home-Algyő, Hódmezővásárhelyi FC II.–Kéménygyártó Mórahalom VSE. Vármegyei III. osztály, szombat, 13 óra: Baks–Csanádpalota. Vasárnap, 13 óra: Szatymaz–Pusztamérges.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában