delmagyar.hu podcast

2024.03.01. 08:20

Délmagyar Podcast: elkerülné a pofozógép szerepét a Szegedi VE

Különkiadással jelentkezünk a Délmagyar Podcast Sporthang című legfrissebb adásában. Becsei Dávid sportújságíró vendége a Zue.hu Szegedi VE OB I.-es férfi vízilabdacsapatának vezetőedzője, Kiss Csaba volt.

Becsei Dávid

A beszélgetés apropóját adta, hogy Kiss tagja volt a sportág magyarországi legnívósabb utánpótlás eseményén, a Komjádi Kupán ezüstérmes Szegedi Vízipóló Suli szakmai stábjának. Szó esett a drámai döntő végjátékáról, a szegedi vízilabda szépnek mutatkozó jövőjéről, valamint arról, mennyire állunk jól a tehetségek számát illetően.

Górcső alá vettük, hogy mi a legfőbb üzenete annak, hogy a megfiatalított férfiválogatott negyedik lett az Európa-bajnokságon, míg a rutinosabb keret a világbajnokságon a hetedik helyen zárt. Vajon mennyire indulhatunk ki ezekből az eredményekből? Vendégünk erre is válaszolt.

Az előttünk álló hétvégén több mint kilencven nap után folytatódnak a férfi vízilabda OB I. küzdelmei is. Kiss Csaba mesélt a Szeged felkészüléséről, a csapat céljáról a felsőházban, valamint arról, hogy mit tart a legfontosabbnak a szombaton 17 órakor kezdődő Ferencváros elleni hazai találkozón.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában