Vasárnap 17 órától a Szeged-Csanád GA a Kozármislenyt fogadja

2024.03.09. 12:14

Harcolni minden labdáért

Vasárnap 17 órától a Szent Gellért Fórumban rangadó következik: a Szeged-Csanád GA a Kozármislenyt látja vendégül a labdarúgó NB II. 24. fordulójában.

Mádi József

Zuigéber Ákosra (balról) és a többi szegedi támadóra is fontos feladat vár.

Fotó: Gémes Sándor

Kevesen gondolták azt a bajnokság legelején, hogy a labdarúgó NB II. harmadik harmadához érkezve rangadónak lehet majd titulálni a Szeged-Csanád GA és a Kozármisleny mérkőzését. Azt még talán vártuk, hogy a szegediek megint ott lesznek az élbolyban, de a Baranya vármegyei csapat ilyen remek szereplésére senki sem gondolt – talán még ők maguk sem. 

Márpedig most ez a helyzet. A Szeged-Csanád GA jelenleg negyedik a tabellán mindössze négy ponttal lemaradva a feljutást jelentő második helytől, míg a Kozármisleny ötödik két egységgel lemaradva a Tisza-parti alakulattól.

Ezek után érkeztünk el tehát ehhez a meccshez, amelynek egy negatív momentuma már van: a szegedi csapat meghatározó játékosa, Márkvárt Dávid begyűjtötte az ötödik sárga lapját, így eltiltott lesz. A vendégek legveszélyesebb játékosa a 13 gólos Kirchner György Krisztián, de ott van a kozármislenyi keretben a szegedi származású Molnár Ádin, valamint az éppen a Szegedtől távozott Daru Bence is.  

– Egyértelműen a szezon egyik legnehezebb mérkőzése következik. Olyan csapattal játszunk, amely kiválóan futballozik, ezt az eredmények is igazolják. Kizárólag a saját játékunkra szabad fókuszálnunk, sok futást és megalkuvás nélküli küzdelmet várok a játékosaimtól. Minden labdáért meg kell harcolnunk, különösen a középpályán. Motiváltak vagyunk, szeretnénk folytatni a jó sorozatot., hiszem, hogy megvan a kellő kapacitásunk ehhez. Csakis maximális koncentrációval és teljes odaadással lehetünk sikeresek vasárnap. Biztos vagyok benne, hogy izgalmas összecsapás lesz csapatunk és szurkolóink számára egyaránt – mondta Alekszandar Sztevanovics, a szegediek vezetőedzője. 

Ami még fontos, a nemzetközi nőnap alkalmából a hölgy szurkolók ingyenesen tekinthetik meg a mérkőzést. A belépéshez regisztrációs jegyre van szükség, amelyeket személyesen lehet kiváltani a Szent Gellért Fórum jegypénztáraiban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában