A hódmezővásárhelyi tékvandósok Mogyoródon szerepeltek

2024.03.26. 07:19

Hat aranyat hoztak

A hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo és Hapkido Sportegyesület a mogyoródi diákbajnokságon hét éremmel zárt, ebből hat volt az arany.

A hódmezővásárhelyiek megint sok jó eredményt értek el.

Fotó: Máté Taekwondo

Mogyoród adott otthont a tékvandó diákbajnokságnak, egyben az Engrich Mariann emlékversenynek, amelyen 27 egyesület 340 versenyzővel vett részt – ez rekord a diákbajnokságok történetében. A legkisebbektől a legnagyobbakig minden korosztály képviseltette magát. A formagyakorlatosok több számban és például para kategóriában is megmutathatták tudásukat, természetesen több korosztályban. Ez utóbbi igaz volt a küzdelmi versenyekre is, ahol mind a három versenynap izgalmas összecsapásokat tartogatott. Sokak kedvence, a gyorsrúgó verseny sem maradhatott ki a programból.

A hódmezővásárhelyi Máté Taekwondo és Hapkido Sportegyesület sportolói összesen 6 arany- és 1 ezüstérmet szereztek az eseményen.

Eredményeik, küzdelem versenyszám, juniorok, –52 kg, B kategória: 2. Véró Alexa (iskolája: Bethlen Gábor Református Gimnázium és Szatmáry Kollégium). Gyerekek, –33 kg, B kategória: 4. Asztalos Levente (Szőnyi Benjámin Református Általános Iskola).

Formagyakorlat versenyszám, egyéni, lányok, gyerekek, 7–11 évesek, C kategória: 1. Dobos Zselyke (Németh László Gimnázium és Általános Iskola). Juniorok, 15–17 évesek, C kategória: 1. Rózsa Dalma  (Németh László Gimnázium és Általános Iskola). Felnőttek, 18–30 évesek, A kategória: 1. László Alexa.

Fiúk, gyerekek, 7–11 évesek, C kategória: 1. Keresztes Marcell (Németh László Gimnázium és Általános Iskola). Juniorok, 15-17 évesek, A kategória: 5. Barna Márton (Szegedi Radnóti Miklós Kísérleti Gimnázium).

Freestyle zenés formagyakorlat, felnőttek, 18–30 évesek, A kategória: 1. Máté Mirabella (Szegedi Tudományegyetem). Párosok, felnőttek, 18–30 évesek, A kategória: 1. László Alexa, Neller Ábel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában