Helyi sport

2024.04.06. 10:29

Folytatnák a jó sorozatot

Saját közönsége előtt szerepel vasárnap 16 órától a Hódmezővásárhelyi FC a labdarúgó NB III. Délkeleti csoportjában: a 23. fordulóban a Monor látogat a városi stadionba.

Mádi József

A Hódmezővásárhelyi FC (kék-sárgában) a Monort fogadja vasárnap.

Fotó: Gémes Sándor

A Hódmezővásárhelyi FC azonos ponttal áll a tabella negyedik helyén a Körösladánnyal, így ha Antal Krisztián tanítványai tapadni szeretnének a riválishoz, le kellene győzniük az aktuális, a középmezőnyben található ellenfelet.

A vásárhelyiek remek formában vannak, hiszen az idei öt mérkőzésen nem kaptak ki, az első két döntetlen után háromszor is nyertek. A Monor a középmezőnyben foglal helyet, ám bárkire veszélyes.

– Jó futballt játszanak, elég komplexen játszanak a Pest vármegyeiek, labdával és labda nélkül is kimondottan stílusosak. Talán a kispadjuk nem elég erős, a lényeg, hogy hazai pályán győzni kellene, elvárható a siker, így szeretnénk folytatni a jó sorozatunkat – mondta Antal Krisztián, a HFC vezetőedzője.

A mérkőzés vasárnap 16 órakor kezdődik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában