A szegedi játékos súlyos fejsérülést szenvedett

2024.05.26. 12:21

Ligetvári Patrik jobbulást kívánt Dean Bombacnak

Bombac sérülésétől hangos a közösségi média. A Telekom Veszprém 35–28-ra legyőzte a férfi kézilabda NB I. döntőjének első mérkőzésén az OTP Bank-Pick Szegedet. Ennek a meccsnek a 8. percében ütközött Ligetvári és Bombac, aminek következtében utóbbi súlyos fejsérülést szenvedett. Erre válaszul a szegedi klub közölte, panasszal él a Magyar Kézilabda-szövetség felé Ligetvárival, valamint a mérkőzés játékvezetőivel szemben. Szombaton késő este Ligetvári Patrik is bejegyzést tett közzé hivatalos közösségi oldalán.

Becsei Dávid

Dean Bombac (a labdával) és Ligetvári Patrik.

Fotó: Dömötör Csaba/MW – archív

– A pályafutásom során mindig törekedtem a tiszta játékra és arra, hogy sportszerűen viselkedjek a pályán és azon kívül is – így kezdi rövid bejegyzését Ligetvári Patrik, a Telekom Veszprém magyar válogatott kézilabdázója. 

Hozzátette, hogy nagyon sajnálja ami történt egy szerencsétlen eset következtében.

– Ez benne van a sportban sajnos, de borzasztó érzés, amikor résztvevője is az ember. Jobbulást és gyors felépülést kívánok neked Dean! – írta a 28 éves játékos, aki bejegyzését kék, piros és fehér szív emojival zárta.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában