delmagyar.hu podcast

2024.06.03. 16:30

Délmagyar podcast: Sporthang – Csak találgathatunk

Delmagyar.hu

Lassan véget érnek a különböző csapatsportágak bajnokságai, viszont ez az az időszak, amikor sok-sok információval találkozhatunk – és találgathatunk.

A férfi kézilabda NB I.-ben az OTP Bank-Pick Szeged a második helyen végzett, a nyáron pedig nagy változások jönnek a csapat életében, sőt bejelentések is várhatók. Ugyanígy kíváncsian várjuk, vajon ki lesz a labdarúgó NB II.-ben negyedik helyen zárt Szeged-Csanád GA vezetőedzője, illetve hogyan alakul a keret, erről lapunk 14. oldalán Germán Tamás csapatmenedzser is nyilatkozott egyelőre konkrétumok nélkül.

A kajak-kenusokra két verseny vár a következő két hétben Szegeden, a Maty-éren, hiszen szerdától a második válogatónak, jövő szerdától pedig az Európa-bajnokságnak ad otthont a létesítmény.

És végül egy kis kosárlabda, amelyet a szokásos hármas, Vajgely Pál, Mádi József és Becsei Dávid megbeszélt: egy-egy távozója és szerződés hosszabbítója már van az SZTE-Szedeák együttesének.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában