Helyi sport

2016.04.22. 16:17

Most dől el minden - a bajnoki címért játszik szombaton a Vidux Tisza Squash SE

Bár sokan még mindig a kiválóan sikerült, szegedi érmekkel záruló egyéni országos fallabdabajnokságot emlegetik a szegedi Squash Club Szabadidőközpontban, szombaton már itt a következő nagy verseny: a csapatbajnokság utolsó fordulója. Eddig két körön, hat fordulón vannak túl az együttesek - most, az utolsó három fordulóban dől el, hogy sikerül-e a címvédés a Vidux Tisza Squash SE-nek.

Munkatársunktól

Bár Sebők Benedekék hibátlanok a szezonban, azaz mind a hat meccsüket megnyerték, az újabb aranyérem így is óriási bravúrnak számítana. A nagy ellenfél a PSA-Griff I., amely szintén száz- százalékos. Náluk szerepel a két héttel ezelőtti egyéni ob két döntőse, [namelink name="Krajcsák Márk"] és [namelink name="Farkas Balázs"], valamint a magyar ranglistát vezető [namelink name="Szabóky Márton"], emellett egy légióst is igazoltak. A szegedi csapat saját nevelésű játékosokkal áll fel, Sebők mellett [namelink name="Vas Máté"], [namelink name="Hoffmann Péter "]és [namelink name="Kiss Dániel"] alkotja a négyest.


A teher egyáltalán nem nyomja a hazai együttes vállát, mert a jelenlegi helyzetben nem lehet elvárás az aranyérem. Meglepetésre viszont mindig van esély, és a legutóbbi Bajnokok Ligája-szerepléskor megmutatták, hogy képesek legyőzni sokkal erősebb riválisokat is. A Vidux Tisza Squash SE meccse 16 órakor kezdődik a PSA-Griff I. ellen a Kenyérgyári úti létesítményben, és mellettük még egy szegedi klub, az alsóházba tartozó Platán SE is szerepel a szombati programban.


A program, férfi fallabda-csapatbajnokság, szombat, 10: Vidux Tisza Squash SE–CSC Oliver SE, PSA-Griff I.–Alba-Török SE I., Victor-BLE–Alba-Török SE II., Platán SE–Battai Fáraó Squash KSE, 12: Vidux Tisza Squash SE–Alba-Török SE II., PSA-Griff I.–Battai Fáraó Squash KSE, Alba-Török SE I.–CSC Oliver SE, Top Challenge SSE–PSA-Griff II., 14: Alba-Török SE I.–Platán SE, Viktor-BLE–CSC Oliver SE, Battai Fáraó Squash KSE–Top Challenge SSE, Alba-Török SE II.–PSA-Griff II., 16: Vidux Tisza Squash SE–PSA-Griff I.,Victor-BLE–PSA-Griff II., Platán SE– Top Challenge SSE.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában