NAV-dolgozók adományoztak a Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak

Több, mint 100 doboz ajándékot adott át kedden a vásárhelyi Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak a NAV Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának vezetője.

Munkatársunktól

Hódmezővásárhely. A tavalyi évhez hasonlóan idén is több, mint 100 doboz ajándékot adott át kedden a vásárhelyi Kagylóhéj Család- és Gyermekjóléti Szolgálatnak Makó András, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Csongrád Megyei Adó- és Vámigazgatóságának vezetője. Gyermekruhát, játékot, könyvet gyűjtöttek össze a cipősdoboz-akcióban a hivatal munkatársai. A karácsonyi csomagokon feltüntették, hogy hány éves gyermeknek, valamint fiúnak vagy lánynak tartalmaznak meglepetést.


– Biztos, hogy jó helyre kerülnek az ajándékok, mert a szolgálat munkatársai tudják, mely családokhoz vigyék a csomagokat. Mi így tudunk, és a hagyományt ápolva, folytatva a jövőben is így szeretnénk segíteni a nehéz sorsú famíliáknak – mondta a vásárhelyi kötődésű Makó András. Az ötletgazda Némedi Varga Éva pénzügyőr alezredes volt.

Címkék#NAV

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!