Óriásplakátokon szembesítik saját szavaival Márki-Zay Pétert

Hódmezővásárhely - Márki-Zay Pétert ábrázoló óriásplakátok kerültek több hódmezővásárhelyi hirdetőhelyre is péntek reggelre.

Munkatársunktól

A plakátokon a polgármester olyan idézetei olvashatók, amelyekben például az illegális bevándorlás és a Magyarországot elmarasztaló Sargentini-jelentés mellett foglal állást. A Vásárhely24 megkereste a plakátokat kihelyező Polgári Együttműködés Hódmezővásárhelyért Egyesület elnökét. Ádók János azt mondta a lapnak, hogy azért indították a kampányt, mert csalódtak a polgármesterben. Szerinte Márki-Zay Péternek csak a saját hatalmi törekvései a fontosak. Országos politikai karriert épít, miközben a város tönkremegy.

Fotó: Vásárhely24

Fotó: Vásárhely24

Ádók János elmondta: Márki-Zay Péter azt állította magáról a kampányban, hogy jobboldali, polgári gondolkodású, és Hódmezővásárhely számára a legfontosabb. A megválasztása után viszont kiderült, hogy mindebből semmi sem igaz. Minden létező politikai formációval összeáll, a várossal most már egyáltalán nem foglalkozik, helyette egy országos pártot alapítva a magyar ellenzéki politikát akarja szervezni és Orbán Viktor kihívójaként lépett elő.

Fotó: Vásárhely24

Fotó: Vásárhely24

– Lassan többet foglalkozik más városokkal, mint Vásárhellyel, szinte minden héten kampányol az ország valamely pontján egy-egy polgármester- vagy képviselőjelölt mellett, budapesti tüntetéseken szónokol. Mindeközben megpróbálja azt a látszatot kelteni, hogy ő polgármesterként dolgozik, holott a várost csak ugródeszkának használja – fogalmazott az elnök, aki hozzátette: Márki-Zay Péter átverte azokat, akik rá szavaztak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!