Szolgáltatásokkal segíti a kamara a vállalkozókat

Hódmezővásárhely - Egy éve költözött új helyre, a Lánc utcába a Csongrád megyei Kereskedelmi és Iparkamara hódmezővásárhelyi kirendeltsége.

Munkatársunktól

Az évforduló kapcsán megtartott sajtótájékoztatón elhangzott, az ügyszámok növekedése és a létszámbővítés tette indokolttá a fejlesztést. [namelink name="Nemesi Pál"], a kamara megyei elnöke hangsúlyozta, számos szolgáltatással segítik a vállalkozásokat. A fő területek között a vállalkozásfejlesztést, az üzleti kapcsolatok közvetítését és a szakmai konferenciák szervezését emelte ki.

[namelink name="Lászlóné Tanács Edina"] szolgáltatási igazgató hangsúlyozta, a vállalkozásoknak információkra van szükségük, amelyekhez partner a kamara, akár a működés, akár a forrásszerzés kérdéskörében.

Hódmezővásárhelyen idén vezették be az ingyenes adózási tanácsadást, amelyet évente egy alkalommal vehetnek igénybe a hátralékkal nem rendelkező vállalkozók. A kamara a külpiacra jutásban is segítséget nyújt a vállalkozásoknak.

[namelink name="Horváth Gábor"] szakképzési igazgató arról beszélt, hogy Hódmezővásárhelyen is szélesedett a szakképzési paletta. Vannak egyedi igények is, például az egészségügyben, illetve a kerámiaiparban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!