Kecskemét és környéke

2011.01.31. 14:00

Megasztár koncert Kecskeméten!

Februárban nem csak az X-Faktor felfedezettjei, hanem a Megasztár énekesei is koncertet adnak Kecskeméten! A tehetségkutató ötödik szériájának négy versenyzője látogat a hírös városba február 23-án.

Delmagyar.hu

Tolvai Renáta, Kökény Attila, Kállay-Saunders András és Szelecki Dávid ad koncertet február 23-án, 18 órakor a Kulturális Központban. - Szerettük volna, hogy mindkét országos tehetségutató felfedezettjei bemutatkozzanak Kecskeméten. Így az X-Faktor koncert után a másik tábor igényeinek is eleget téve a Megasztár énekesei is fellépnek nálunk - tájékoztatta a delmagyar.hu-t Bak Lajos, a Kulturális Központ igazgatója.

- Nagyon örülök a kecskeméti koncertnek! - mondta a hír hallatán Szeleczki Dávid. - Így négyen eddig még nem léptünk fel. Renivel, Andrással, és Attilával már nagyon szerettem volna koncertezni. Valószínűleg közös dalokat is előadunk majd, és a műsorból már jól ismert számokat is újra hallhatja tőlünk a közönség - tudtuk meg Dávidtól.

Tolvai Renáta és Kökény Attila is énekel Kecskeméten.

Tolvai Renáta és Kökény Attila is énekel Kecskeméten.
Aki drukkolt Tolvai Renátának, Kökény Attilának, Kállay-Saunders Andrásnak és Szelecki Dávidnak, annak ott a helye február 23-án a Mega-Esten, hogy kedvencét élőben is meghallgassa! Jegyek a Kulturális Központ jegypénztárában, valamint a Malom információs pultjánál kaphatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!