Kecskemét és környéke

2015.06.05. 12:34

Egy kiló kábítószert rejtett a hátizsák - fotók

Az ügyben két bajai férfit vettek őrizetbe, akiknek kezdeményezték előzetes letartóztatását is.

Delmagyar.hu

Baja külterületén június 2-án egy gépkocsit ellenőriztek a járőrök. Az egyenruhásoknak gyanús lett a gépjárműben tartózkodó személyek viselkedése, ezért alaposan átvizsgálták az autót. Az utastérben egy hátizsákba rejtve - légmentes csomagolásban és műanyagzsákban - hozzávetőleg 1 kilogramm kábítószergyanús növényi származékot találtak - közölte a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a police.hu-n.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A gépkocsival utazó két 23 éves férfit a Bajai Rendőrkapitányságra előállították, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozók a házkutatások során további 400 gramm kábítószergyanús anyagokat - növényi származékot, kristályos vegyületet, port - valamint mérlegeket és készpénzt találtak és foglaltak le. A kábítószergyanús anyagokat szakértő bevonásával vizsgálják.

Fotó: Police.hu

Fotó: Police.hu
A. Á. és M. Á. bajai lakosokkal szemben kábítószer birtoklása bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás a Bajai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályán. A két férfit őrizetbe vették a rendőrök és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!