Kecskemét és környéke

2011.11.08. 09:13

A kórházi felvétel közben halt meg egy férfi

A rendőrség tájékoztatása szerint a kórházba történő felvétele során hunyt el az a 67 éves orosházi férfi, aki korábban egy fának hajtott autójával az 5-ös főúton.

Delmagyar.hu

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint a 67 éves orosházi férfi hétfőn 08 óra 26 perc körüli időben a Kiskunfélegyháza lakott területén kívül vezető 5. számú főúton Kiskunfélegyháza irányából Kecskemét felé közlekedett Chevrolet Kalos típusú személygépkocsijával. Haladása során az út 103.500 méterénél járművével áttért a bal oldali forgalmi sávba, majd lehaladt a vízelvezető árokba és ott egy fának ütközött. A helyszínre kiérkező mentőszolgálat megállapította, hogy a férfi rosszul lett, a bekövetkezett ütközés következtében pedig súlyos, többszörös mellkas törést szenvedett. Ezt követően a sérültet a Kecskeméti Nyíri úti Kórházba szállították, ahol a kórházba történő felvétele során elhunyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!