Kék hírek

2008.02.17. 14:51

Bárddal rontott a rendőröknek egy férfi Mátyuson

Húsvágó bárdot emelt az intézkedő rendőrökre egy ittas férfi a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Mátyuson szombaton - közölte a rendőrség vasárnap. Az egyenruhásokat azért hívták az egyik házhoz, mert egy férfi az érvényes távoltartási végzés ellenére zaklatta volt élettársát.

A Barabási Határrendészeti Kirendeltség járőrei mentek ki, kabátjuk alatt golyóálló mellényt viseltek. Amikor a rendőrök igazoltatták az ittasnak tűnő, agresszív férfit, felkapott egy húsvágó bárdot, és megindult feléjük.

A vágószerszámot csak akkor tette le, amikor az egyik törzsőrmester elővette, és csőre töltötte pisztolyát - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Fülöp Gergely, a Szabolcs megyei rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A 44 éves férfit megbilincselték, és hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt eljárást indítottak ellene. Senkinek sem esett baja az intézkedéskor.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!