Kék hírek

2011.05.16. 18:48

Forgalommal szemben, ittasan hajtott egy horvát férfi az M7-esen

Balesetet nem okozott, de a forgalommal szemben, ittasan hajtott az M7-es autópályán egy horvát férfi, akit a rendőrök Nagykanizsánál tudtak leterelni a sztrádáról - tájékoztatott a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője hétfőn.

Salamon Róbert elmondta: kora délután először a fonyódi rendőrök, majd az Állami Autópályakezelő Zrt. munkatársai értesítették a zalai rendőröket, hogy egy piros színű személygépkocsi halad a sztrádán a forgalommal szemben, Budapest felől Letenye irányába. A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság eszteregnyei autópálya alosztályának munkatársai az értesítést követően nem sokkal, Nagykanizsa keleti lehajtójának közelében észlelték a járművet.

A horvát rendszámú személyautó vezetője először elhajtott a rendőrautó mellett, majd később lassított. A rendőrök a kocsi után fordultak és az autópálya lehajtójánál sikerült kiterelniük a kanyarodó sávra.

A megállított horvát férfi a gyanú szerint ittasan ült a volán mögé, ezért az alkoholszondás teszt után vér- és vizeletminta vételére állították elő, ezzel együtt pedig eljárást is indítottak ellene - közölte a szóvivő.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!