Kék hírek

2019.08.05. 09:38

Öt jármű karambolozott az M3-ason

A baleset Hatvannál, az autópálya Budapest felé vezető oldalán történt.

MTI

Megszűnt a baleset miatti útzár az M3-as autópálya Budapest felé tartó oldalán Hatvannál, ahol hétfő reggel öt jármű karambolozott - tájékoztatta a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense az MTI-t.


Lázár Levente közölte: a helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, így újra zavartalanul halad a forgalom az érintett szakaszon.


A sztráda 52-es kilométerénél, a kerekharaszti pihenő közelében történt balesetben három mikrobusz és két személyautó - ütközött össze, az első adatok szerint hárman könnyebben, egy ember súlyosan megsérült - tette hozzá.


Korábban írtuk:


Lezárták az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalát Hatvannál, ahol hétfő reggel öt jármű karambolozott - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.


A közleményben azt írták, hogy a balesetben többen megsérültek. Az érintett útszakaszon jelentős torlódás várható.


A rendőrök a Hatvan-kelet lehajtónál a 3-as útra terelik a forgalmat, ahonnan a bagi csomópontnál lehet visszahajtani az autópályára - tették hozzá.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!