Kultúra

2008.11.17. 12:35

Baján lesz jövőre az EFOTT

Baja - Baja ad otthont jövőre az ország egyik legnagyobb diákrendezvényének, az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozójának (EFOTT). A 2009-ben július 14-től 19-ig tartó kulturális és könnyűzenei fesztiválra ebben az évben csaknem 60 ezren látogattak el, a szervezők legalább ennyi résztvevőre számítanak jövőre is. <br>

Delmagyar.hu

Az EFOTT-ot 1976 óta minden nyáron megrendezik, más-más helyszínen. Három évtized alatt a rendezvény bejárta az országot. Baján már kétszer is megtartották az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóját, 1989-ben és 1997-ben.

Az EFOTT Menedzsment a helyszíni terepbejárásokat követően úgy ítélte meg, hogy a Baja város szívében elhelyezkedő Petőfi-sziget kitűnő infrastruktúrával és adottságokkal rendelkezik, így minden szempontból ideális a fesztivál megrendezéséhez. Az Eötvös József Főiskola lesz tehát a jövő évi fesztivál házigazdája július 14-e és 19-e között.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!