lacika világa

2009.11.28. 21:07

Jog

Egy igazi gyöngyszem landolt a nagy szerkesztőségi postaládában.

* * *

Back in business!

Bocsesz, és tudom, igazatok van. Nem szabad ilyet csinálni, de részben lustaságom, részben – mondjuk így, sejtelmesen – egyéb okok miatt voltam távol.

* * *

Tehát a lényeg: van egy szép nagy szerkesztőségi villanypostaláda ([email protected]), amelybe nagyon sok hasznos és fontos e-mail mellett beesik néhány igen-igen szórakoztató is. (Persze ez nem jelenti azt, hogy a hasznos és fontos e-mail nem lehet szórakoztató, de azok inkább komoly, mondjuk akkor így, értelmes levelek.) Ezeket  a mókás e-maileket legalább olyan élvezettel és sokszor, nem tagadom, hangosan hahotázva olvasom, mint néhány kommentelő elmés beírásait.

Következzen egy betű-, pontosabban karakterhű kopipészt egy olvasó billentyűzetéből, amely a fenti postafiókban landolt.

„Tisztelt Délmagyarország Szerkesztősége !

Alulírott a Magyar Köztársaság Alkotmányáról szóló 1949. évi XX. törvény 61. § (1) bekezdésében biztosított jogomnál fogva, - amely garantálja a szabad véleménynyilvánításhoz való jogot -, az Önök honlapnán közzétett napilap változatot azóta nem olvassuk, mióta az MSZP demagóg reklámja éktelenkedik annak első oldalán.

2009. .......... ...............

....................................

XY. Z.”

Mi van?

Alkotmány? Szabad véleménynyilvánítás joga? Demagóg reklám?

Segítsen valaki megfejteni, hogyan függnek ezek össze!

Addig is, kedves e-mailt író olvasó!

Ajánlom figyelmébe lapunk „napilap változatának” nyomtatott változatát. Egy havi előfizetése olcsóbb, mint egy havi internet-előfizetés! Gondolja meg! Így nem találkozik más honlapokkal sem, és garantáltan nem botlik bele demagóg reklámokba a weben! Nemcsak az MSZP, hanem más párt demagóg reklámjaiba sem!

Reméljük, már hétfőn megköti előfizetői szerződését, így már kedden megtalálja a postaládájában az (egyelőre) demagógreklámmentes napilapunkat!

A következő „számot” pedig küldöm mindenkinek, aki szereti... ;-)

Szerintem illik ide. Meg sok más helyre is, de most ide embeddeltem. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!