Makó és környéke

2008.04.06. 21:23

Disznót vágott Makón, majd nyoma veszett

Makó - Kömpöci otthonából Makóra, egy disznóvágásra indult január elején Csókai Tivadar. Azóta senki sem látta. A rendőrség keresi a jellegzetes arcú, 32 éves férfit.

Munkatársunktól

Immár negyedik hónapja keresi a kiskunhalasi és a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság a kömpöci illetőségű Csókai Tivadart – akit ismerősei utoljára Makón láttak, tudtuk meg Tuczakov Szilvánától, a CSMRFK szóvivőjétől.

A jellegzetes arcú, 32 esztendős férfi farmernadrágot, fehér kötött pulóvert, sötétkék dzsekit és fehér sportcipőt viselt január ötödikén, amikor Makóra érkezett ismerőseihez egy disznóvágásra.

Eltűnésekor farmernadrágot, fehér kötött pulóvert és sötétkék dzsekit viselt. Fotó: CSMRFK

Eltűnésekor farmernadrágot, fehér kötött pulóvert és sötétkék dzsekit viselt. Fotó: CSMRFKMegtudtuk: a férfi végig segédkezett a munkálatok alatt, és az azt követő, egész hétvégén át tartó tor alatt semmi jele nem volt annak, hogy el akarna rejtőzni a világ elől.

A Kiskunhalasi Rendőrkapitányság bűnügyi osztályának munkatársaitól megtudtuk: a férfi kömpöci otthonában élettársával élt kettesben, az asszony azóta sem sejti, hogy mi lehetett az eltűnés oka. A rendőrség egyébként gyanítja, hogy egy másik hölgyismerőséhez távozhatott, de ez csak egy a lehetséges az eltűnési teóriák közül. Korábban egyébként sem ilyen, sem másféle ügye nem volt a rendőrséggel.

Információink szerint eltűnését megelőzően többször is járt makói barátainál, ismerőseinél, de más szállal nem kötődött a városhoz. Január 6-án, vasárnap hagyta el a társaságot, és azóta semmiféle életjelt nem adott magáról.

Címkék#Makó

Ezek is érdekelhetik