Makó és környéke

2017.06.18. 11:48

Italozni hívták, a telefonja bánta

Meg még jól tarkón is vágták a sértettet. Egy makói férfi telefonját akarta megszerezni két helybeli fiatal egy kocsmában, rablás miatt indult ellenük eljárás.

A két gyanúsított június 13-án, valamivel 1 óra után találkozott, majd beszélgetni kezdett a sértettel egy vendéglátóhely teraszán. A férfit italozni hívták, majd a 21 éves D. Norbert elkérte a sértett telefonját, azzal az indokkal, hogy megnézi.

 

A férfi a telefont átadta, de hiába kérte, már nem kapta vissza és a két feltételezett elkövető elhagyta a helyszínt.


Kis idő múlva D. Norbert visszatért, és azt mondta a férfinek, ha kell neki a telefon, menjen vele. A közelben egy kapubejáró előtt a sértettet B. Dominik a halántékán megütötte, melynek következtében ő elesett, és 8 napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

A makói nyomozók rövid időn belül megállapították a feltételezett elkövetők kilétét. A két férfit gyanúsítottként hallgatták ki, ellenük rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A telefon végül visszakerült a gazdájához: a rendőrök lefoglalták és a sértettnek kiadták - írta a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!