Makó és környéke

2016.04.20. 15:01

Kedvesek és barátságosak vagyunk a külföldiek szerint

Makó - A héten Anglia, Finnország, Németország, Portugália, Szlovákia és Törökország 60 diákja vendégeskedik Makón az iskolák partnerségét segítő Erasmus Plus pályázat jóvoltából - tudtuk meg a SZIGNUM sajtósától, Szabó Anitától.

Munkatársunktól

– Magyarország nagyon szép, mindenki kedves és barátságos, tetszenek az itteni népi hagyományok, amelyeket most megismerhetek – ezt mondta tegnap délután a makói Szent István Egyházi Általános Iskolában (SZIGNUM) vendégeskedő egyik külföldi diák, az angliai Birminghamből érkezett, 11 esztendős [namelink name="Simone Ongoba"]. Társaival együtt éppen egy csikósbemutatót néztek meg, aztán a parasztolimpián versenyeztek.

 

Simone Ongoba Birminghamből érkezett Makóra. Fotó: Szabó Imre

Simone Ongoba Birminghamből érkezett Makóra. Fotó: Szabó Imre

A héten Anglia, Finnország, Németország, Portugália, Szlovákia és Törökország 60 diákja vendégeskedik Makón az iskolák partnerségét segítő Erasmus Plus pályázat jóvoltából – tudtuk meg a SZIGNUM sajtósától, Szabó Anitától. A meghívott gyerekek családoknál laknak, hogy jobban megismerjék magyar társaik mindennapjait, a helyi diákok pedig gyakorolhatják az angol nyelvet és a vendéglátást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!