Makó és környéke

2016.07.09. 19:45

Naplemente zsíros kenyérrel

Makó - Naplementenézést szervez a pitvarosi önkormányzat ma. Az érdeklődőket a helyi művelődési központ elé várják este fél 8-ra. Onnan gyalogolnak majd ki az Arany János utcán keresztül a falu határába.

Kovács Erika

– A múltkor láttam egy napraforgós fotót. Arra gondoltam, milyen szép lenne igaziból látni, mondjuk naplementében – mondta az ötletgazda, [namelink name="Radó Tibor"] polgármester.


– Azután az is eszembe jutott, az még jobb lenne, ha többen mennénk. Aki csatlakozik hozzánk, egy kellemes esti programra számíthat. Egy kaszált legelőre megyünk, a Kistó környékére. Arra napraforgó is van. A mezőn vagy a tábla szélében biztosan gyönyörű lesz a naplemente. Lehet beszélgetni is. Sőt, önkormányzatunk a résztvevőket zsíros kenyérrel vendégeli meg. Lesz hozzá paprika és uborka is, meg hűtött ásványvíz. Valaki azt írta a Facebookon, hogy jó lenne egy gitár is. Hátha valaki azt is hoz – mondta a polgármester.


A szúnyogcsípések és az esetleg kicsit szúrós növényzet miatt Radó Tibor azt ajánlja a résztvevőknek, zárt cipőben és hosszúnadrágban menjenek naplementenézőbe.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!