Makó és környéke

2016.03.25. 21:02

Patkányokat osztott Mucsi

Makó - Plüsspatkányokat osztogatott pénteki sajtótájékoztatóján Mucsi Tamás, a Demokratikus Koalíció választókerületi elnöke, hogy felhívja a figyelmet: szerinte a városi televízió egyoldalúan kezelte a patkányügyet.

Munkatársunktól

Mivel helyreigazítási kérelmének sem tett eleget a tévé, jogi lépéseket tett. Hangsúlyozta: a patkányügy szerinte figyelemelterelés arról a DK-s javaslatról, hogy a város vegye vissza a makói iskolákat a KLIK-től, mert a fenntartó nem biztosít megfelelő körülményeket az intézményekben. Továbbra is azt kéri, hogy erről tartsanak többpárti kerekasztalt. A sajtótájékoztató után a városi tévé közleményt adott ki, amelyben [namelink name="Keresztúriné Kisistók Tímea"] ügyvezető azt írja, a tévé a témában helyt adott minden közleménynek, [namelink name="Mucsi Tamás"] helyreigazításának is, és stábjuk a mostani sajtótájékoztatón is ott volt. Kiemelt figyelmet fordítanak a kiegyensúlyozott tájékoztatásra, és amióta ő vezeti a tévét, egyetlen olyan vád sem érte stábjukat, miszerint nem adott hírt valamely helyi párt eseményéről, sajtótájékoztatójáról.

 

 Mucsi Tamás. Fotó: Szabó Imre

Mucsi Tamás. Fotó: Szabó Imre

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!