Délmagyar logó

2019. 04. 26. péntek - Ervin Még több cikk.

Gyermekek gyógyítására alkalmas műszereket kapott a makói kórház - Galéria

Az adomány a skóciai Robert Burns Alapítvány jóvoltából érkezett Makóra; a pénzt hozzá felerészben az Inter Relocation Kft. biztosította.
Három új volumetrikus infúziós pumpával gyarapodott tegnap a hódmezővásárhelyi–makói kórház gyermekosztálya 1,2 millió forint értékben. Az adomány a skóciai Robert Burns Alapítvány jóvoltából érkezett Makóra; a pénzt hozzá felerészben az Inter Relocation Kft. biztosította. A műszerek bemutatására eljött Ian Lindsay, az Egyesült Királyság budapesti nagykövete, az alapítványt képviselő Douglas Arnott, valamint a támogatást felajánló cég vezetője, Stuart McAlister.
 
Papp Ferenc osztályvezető főorvos bemutatja a berendezés működését. Fotó: Szabó Imre - GALÉRIA

A külföldi vendégeket Havasi Katalin orvos igazgató, Nagy Jenő telephely-igazgató és Farkas Éva Erzsébet polgármester fogadta. A berendezés, mint Papp Ferenc osztályvezető főorvos elmondta, lehetővé teszi, hogy a betegbe nagyon pontosan kimért mennyiségben jusson be az infúziós folyadék, illetve az esetleg a mellé adott gyógyszer. Ilyen berendezés eddig az intézményben nem volt.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Félmilliárdot kap a makói Juhász Gyula szakgimnázium - Fotók

Félmilliárdot kap a makói Juhász Gyula szakgimnázium - Fotók
Újabb, ezúttal közel félmilliárdos fejlesztést jelentettek be Makón: bővülhet a Juhász Gyula Református Szakgimnázium épületegyüttese. Tovább olvasom