Mórahalom és környéke

2019.08.19. 19:33

Felborult egy autó az 55-ösön Mórahalom határában, a sofőr kirepült a járműből - fotók a helyszínről

A forgalomkorlátozás 18 óra 30 perc körül megszűnt, a főút ismét teljes szélességében járható. <br>

Mórahalom felől Szeged irányába közlekedett egy Mini Cooper személyautó, amikor egy balra ívelő kanyar után kisodródott az út szélére, árokba hajtott, többször felborult, végül a kerékpárút mellett állt meg. Információink szerint a sofőr kirepült az autóból, őt a mentők kórházba vitték.

Felborult egy autó az 55-ösön Mórahalom határában - GALÉRIA. Fotó: Donka Ferenc

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán teljes volt az útlezárás. A rendőrök az 55-ös út forgalmát Domaszéknél Ruzsa irányába, Mórahalmon Zákányszék irányába terelték. A forgalomkorlátozás 18 óra 30 perc körül megszűnt, a főút ismét teljes szélességében járható.


Korábban írtuk:

A baleset 2019. augusztus 19-én 16 óra 30 perc körül történt. Egy személyautó Mórahalom irányából Szeged felé tartott, amikor eddig tisztázatlan okból lesodródott az útról és felborult. A járműben egyedül a sofőr utazott, akit a mentők kórházba szállítottak - tudtuk meg a rendőrség honlapjáról.

A helyszíni szemle és műszaki mentés idejére a főút érintett szakaszán teljes az útlezárás. A rendőrök az 55-ös főút forgalmát Domaszéknél Ruzsa irányába, Mórahalmon Zákányszék irányába terelik.


A rendőrség kéri az arra közlekedők fokozott figyelmét és türelmét!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!