Mórahalom és környéke

2019.06.17. 11:15

Kezdődik a Mórahalmi Nyár

Pénteken délben még nagy erővel dolgoztak az utolsó simításokon a Mórahalmi Patkó Lovas Színházban.

Munkatársunktól

A fény- és hangtechnikai, valamint a színpadi elemeket helyezték a végső helyükre, ugyanis ma hivatalosan is megkezdődik a Mórahalmi Nyár programsorozata.


Ennek első produkciója a már említett lovas színházban lesz, ahol is egy fergeteges atmoszférát ígérő musicalt, a Haverok, Buli, Bon-Bont tekinthetik meg a nézők. Az előadók egy 15×9 méteres színpadról fogják szórakoztatni a közönséget, illetve egy 7×3 méteres ledfal is hozzájárul a hangulat fokozásához.


A Patkó-színház kapui tizennegyedik alkalommal nyílnak meg az érdeklődők előtt. Repertoáron lesz még többek között a Kincsem, a Mágnás Miska és a Rózsa Sándor, az alföldi betyár című előadás is. Ahogy a korábbi években, most is ingyenes fürdőbelépő jár a színházjegy mellé, így a nézők a színházi élmény mellett csobbanhatnak is egyet a nyári kánikulában.


A Patkó Lovas Színház és a Szent Erzsébet Mórahalmi Gyógyfürdő nyújtotta szórakozási és kikapcsolódási lehetőségek mellett júliusban fergeteges balkáni örömzenélést hoz a Boban Markovic Orkestar, fellép a Száztagú Cigányzenekar, és idén is megrendezik a hagyományos Homokháti Sokadalom és Dél-Alföldi Rétesfesztivált.

A programokról az Aranyszöm Rendezvényházban, illetve az intézmények weboldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!