Barcelonába tartott a gép

2024.02.17. 17:50

Robbantással fenyegettek egy Wizz Air-járatot!

Robbantással fenyegettek meg egy Barcelonába tartó Wizz Air-járatot – írja a Mandiner. Hozzátették, hogy a grúz hatóságok már elő is állították a feltételezett tettest.

MW

A fenyegetés miatt vissza kellett fordulnia a Barcelonába tartó gépnek (illusztráció)

Forrás: Shutterstock

Fotó: Erik Ladyga

Mint azt a Mandiner írja, a Magyar Nemzet értesülése szerint a Wizz Air légitársaságnak a grúziai Kutaisziből Barcelonába közlekedő járata szerdán visszafordult, miután fenyegető telefonhívás érkezett a a légitársaság call centerébe. A lap megkereste a légitársaságot, amely azt válaszolta, a protokollnak megfelelően eljárva

a gépet a hívás után azonnal visszafordították és az utasokat biztonságba helyezték, majd a helyi hatóságok megkezdték a repülőgép teljes átvizsgálását.

Ennek során sem robbanóanyagot, sem egyéb, az utasok és a személyzet biztonságát veszélyeztető anyagot nem találtak. Az elkövető ellen nyomozás indult, és a grúz hatóságok már elő is állították a feltételezett tettest.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában