Zokogtak a gyerekek

2024.03.11. 10:04

Újbudai pedofil: már korábban is volt panasz a pedagógiai asszisztensre (videó)

Beszédes, hogy egyszer már egy másik óvodából elküldték a férfit. Az újbudai pedofil erősen kötődhet a helyi DK-s önkormányzathoz.

MW

Sok még a megválaszolatlan kérdés az újbudai pedofilügyben

Forrás: Shutterstock

A DK-s vezetésű Újbuda önkormányzatának felügyelete alatt álló óvodában is dolgozott az a 26 éves pedagógiai asszisztens férfi, aki a gyanú szerint a mosdóban fajtalankodott a rábízott gyermekkel. A HírTV Célpont című tényfeltáró műsorának nyilatkozó szülőket sokkolta az ügy.

Király Nóra, a Fiatal Családosok Klubjának (Ficsak) alapítója szerint annál is inkább sokkoló az eset, mert az önkormányzat elhallgatta az ügyet, legalábbis nem tájékoztatta a szülőket a visszaélésről.

A Célpont információi szerint

a gyanúsított egy másik férfival él együtt, akinek pornográf fotókat küldött a gyerekekről.

A szülők lassan rakták össze a képet arról, hogy valami nem stimmel. A gyerekek reakciója azonban mindent elárult a pedofíliával gyanúsított pedagógiai asszisztensről: olyan gyerekek is, akik teljesen megszokták az óvodát, sírva mentek be reggelente, ha a férfi volt az ügyeletes, zokogva mentek be hozzá.

Azt sem lehet tudni, hogy pontosan mennyi esetről lehet szó, de a szülők azt gyanítják, hogy már évekkel korábban is történhetett fajtalankodás.

Mint megírtuk, a homoszexuális pedagógiai asszisztenst pedofil bűncselekmény gyanújával vették őrizetbe. Kiderült, hogy nevelőanyja vezető tisztséggel rendelkezik az újbudai önkormányzatnál. Majd az is kiderült, hogy a gyanúsított cégével szerződésben áll a DK-s polgármester által vezetett önkormányzat.

A teljes cikk itt érhető el.

A Célpont riportját itt is megtekintheti:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában