Csaló jósnő ellen nyomoznak Győrben

A román nő azt ígérte a hozzá fordulóknak, hogy pénzért cserébe megszünteti a rontásokat és átkokat, valamint helyrehozza a megromlott kapcsolatokat.

Több megyei napilapban is fényképpel hirdette magát az a jósnő, aki ellen csalás miatt nyomoznak a győri rendőrök. A román nő azt ígérte a hozzá fordulóknak, hogy pénzért cserébe megszünteti a rontásokat és átkokat, valamint helyrehozza a megromlott kapcsolatokat. A jósnő pénzt és ékszereket csalt ki pácienseitől. A rendőrség további károsultakat is keres.

A Győri Rendőrkapitányság nagyobb értékre elkövetett csalás megalapozott gyanúja miatt nyomoz egy magát jósnőnek kiadó, román állampolgár ellen. A Malvina néven ismertté vált 19 éves nő anyagi ellenszolgáltatás fejében a hozzá fordulókkal elhitette, hogy a családjukra bocsátott rontásokat, átkokat meg tudja szüntetni és a megromlott kapcsolatokat is helyrehozza. A nő ígéreteivel az emberek hiszékenységét kihasználva készpénzt, arany- ezüst ékszereket és élelmiszereket csalt ki pácienseitől.

A nyomozók szerint az ál jósnő több esetben is elkövethette a csalást, ezért várják azok jelentkezését, akiket megtévesztett, vagy akiknek kárt okozott – tájékoztatta a Független Hírügynökséget Kocsis Tünde, a Győr-Moson-Sopron megyei Rendőr Főkapitányság sajtóreferense.

szponzorált tartalom
Mérföldkőhöz ért az atomerőmű-beruházás
Egyszerűsödik a mobiljegyek ellenőrzése a Volánbusznál
A közlekedési társaság QR kódot tartalmazó matricákat helyez ki az autóbuszokra, amelyeket az utazóknak le kell olvasniuk mobilkészülékükkel.
Meghaltak a világ leghosszabb életű összenőtt ikrei
Ronnie és Donnie gyermekkoruktól látványosságként szerepeltek karneválokon és cirkuszokban.
11,6 millió a koronavírus-fertőzöttek száma a világban
A gyógyultaké meghaladta a 6,2 milliót.
Potom pénzért vásárolt meg egy eredeti Rubenst, mert azt hitték, nem ő festette a képet
Most kereshet rajta. Nagyon sokat.
Gyorsíthatják a vírus terjedését az illegális bevándorlók
A migránsok az elmúlt hónapokban zárt közösségben voltak, nem tesztelték őket, ezért könnyebben terjedt közöttük a vírus.
Külföldi diákok nem tanulhatnak tovább az online oktatásban
A diákok választhatnak, hogy elhagyják az országot, vagy átiratkoznak személyes oktatást folytató egyetemekre.