Ország-világ

2016.05.18. 12:26

Halálos pásztoróra: kábellel fojtotta meg a 23 éves lányt lakótársa

A férfi azt állítja, a pszichológusként praktizáló nő kérte meg, hogy fojtogassa őt aktus közben.

Munkatársunktól

Szex közben megfojtotta 23 éves partnerét egy 32 éves férfi Mexikóvárosban - írja a brit Metro.


A pszichológusként praktizáló nő, Tania Trinidad Paredes és az elkövető Juan Javier Jonathan Ruiz Torres lakótársak voltak. Velük együtt élt a férfi egyik barátja is, Jose Luis Martinez Arzate.


Egy átitalozott este után Tania állítólag felajánlott egy hármas felállást a két férfinak. Martinez nem élt a felkínált lehetőséggel, és lefeküdt aludni. Barátja azonban kapott az alkalmon.


Ruiz Torres azt mondta a rendőröknek, Tania azt kérte tőle, hogy fojtogassa és üsse arcon őt aktus közben. Eközben egy kábel is előkerült, amivel azután a férfi - állítása szerint - véletlenül megfojtotta a fiatal nőt.


Az orvosszakértő szerint Tania halálát fulladás okozta. A vizsgálat azt is megállapította, hogy a pszichológusnak a nyakcsontja is eltörött.


Torres ártatlannak vallja magát, szerinte szexbaleset történt. A férfit ennek ellenére őrizetbe vették, a nyomozás még tart.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában