Ország-világ

2008.01.15. 18:12

OSZKÁR: On-line Személyfuvar-Közvetítő Rendszer

Ki ne ismerné a tömegközlekedés oly sokat emlegetett előnyeit, és ezzel együtt még többször tapasztalt hátrányait. Jó hírem van, vége a buszos-, vonatos szorongásoknak, válassza meg útitársait online, és utazzon olcsón, kényelmesen.

Ha a kis szobrot nem is, a dicséretet és az elismerést megérdemlik az OSZKÁR készítői.

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Közlekedésmérnöki Karának végzős hallgatói, Gyürüs Máté és Prácser Attila a Tudományos Diákköri Konferencia keretében hozta létre internetes autós-utas közvetítő rendszerét.

Az alkalmazás célja segítséget nyújtani az egyedül utazó autósoknak, hogy útitársat találhassanak. Ez az egyén számára költségmegtakarítást, a környezet és az utak számára a terhelés csökkenését eredményezheti.

Az OSZKÁR, azaz On-line Személyfuvar-Közvetítő Rendszer teljes mértékben ingyenes, és kellő mértékű hangsúlyt fektet a személyes adatok védelmére. Nem a legelső utas-közvetítő rendszer a világhálón, de a tapasztalatok szerint ez legalább használható!

A szolgáltatás a www.oszkar.com címen érhető el. Sok sikert, kellemes útitársakat és jó utat kívánunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában