kikapcsolódás

2020.09.11. 13:21

Családdal is irány a Lövér!

Valljuk be, egy-két vagy többgyermekes szülőként nem mindegy, hol, mikor és mennyiért nyaral együtt a család. Fontos a helyszín, fontosak a szolgáltatások és fontos az ár. Aki már megtapasztalta a soproni Hotel Lövér csodálatos erdei környezetét, a kirándulások élményét és a szálloda családias hangulatát, bőséges gasztronómiai kínálatát, szívesen tér vissza gyermekeivel újra és újra.

12 éves korig ingyenes – eddig csak rendkívüli időszakokban tűnt fel ez a pénztárcabarát mondat a Lövér csomagajánlatok mellett, jelezve, hogy nagy szeretettel várják a szállodába a gyerekes családokat. Október 1-jétől azonban – a szálloda családbarát döntése alapján – folyamatosan érvényes lesz az extra gyermekkedvezmény, mely szerint minden 12 év alatti gyermek ingyen jöhet a soproni szállodába. Mit is jelent ez a 100% gyermekkedvezmény pontosan?

Minden gyerek, aki még nem töltötte a 12. életévét, térítésmentesen kap szállást és bővített félpanziós ellátást a Hotel Lövérben. A szállást a szülők szobájában biztosítja a hotel – családi szobában, pótágyon, gyerekágyon vagy egymás melletti kétágyas szobákban: a Hotel Lövér 22 négyzetméteres, egy légterű, erkély nélküli, zuhanyzós családi szobáiban 2 felnőtt és 2 gyerek kényelmesen elfér, a 28 négyzetméteres, pótággyal bővített, erkélyes kétágyas szobákat 3 fős családok részére ajánljuk, és természetesen akár 2 egymás melletti szoba is foglalható, ha már nagyobbak a gyerekek. Kinek-kinek az igényei, és a szálloda szabad kapacitásai szerint.

Az ingyen szállodázáshoz bőséges félpanziós ellátás tartozik a családbarát szálloda éttermében, melynek büféasztalán csak úgy sorakoznak a gyerekek kedvencei is. A napindító büféreggelit könnyű leves-ebéd követi, egytálétellel, főzelékkel és sós tésztaétellel kiegészítve, ráadásként felár ellenében rendelhető palacsintával. A vacsora a szálloda telítettségétől függően büfévacsora, vagy büfével bővített 4 fogásos vacsora, finom, házias ízekkel. A gazdag ételkínálatban, az anyukák nagy örömére, minden gyerek megtalálja a fogára valót.

A soproni Hotel Lövérben immár bármikor kihasználhatjuk a 12 év alatti gyermekek ingyenes tartózkodási lehetőségét. Az erdei környezet, a saját erdei játszótér, játszószoba és a környékbeli programok – gondoljunk csak a Familyparkra, a nyári bobra, a Kalandparkra, az új Alpin parkra, a nagycenki múzeumvasútra – az év bármely szakában élményekben gazdag családi kirándulásokat és kellemesen együtt töltött időt ígérnek.

A Lövérben nemcsak otthonosan, programokban bővelkedve, de a vírushelyzetet tekintve is maximális biztonságban is érezhetjük magunkat. A szálloda mindent elkövet vendégei és munkatársai egészsége érdekében, és felkészült egy hosszú távon is fenntartható COVID-19 megelőző higiéniai rendszer üzemeltetésére. Sikeresen vett részt a vendéglátóipari szakmai szervezetek által is elismert COVID-19 KONTROLL minősítő programban, mely egy alapos feltételrendszer ellenőrzésével igazolja a vendéglátás minden területére kiterjedő biztonságos üzemeltetési működést.

A Hotel Lövér tehát az első COVID minősítés alapján 2020. november 25-ig érvényes tanúsítvánnyal rendelkezik, maximálisan biztosítani tudja azokat a feltételeket, amelyek a vendégek közegészségügyi biztonságát szavatolják a járványügyi helyzetben.

Betervezhetjük a család pihenését az őszi szünetre már most, hogy biztosítsuk magunknak a családi szobák kényelmét és a családi programok örömét. Jó lesz szaladgálni az erdőben, teázni a szállodai lobbyban, masszázst foglalni. Felfrissülhetünk és kirándulhatunk a környéken, válogathatunk a büféasztal finomságai között, élvezhetjük a családi együttlétet. Az őszi szünet nagy attrakciója már hosszú évek óta a Familypark őszi Halloween hangulata. Főleg a gyermekek kapnak előszeretettel az alkalmon, hogy boszorkányos és ijesztő ruhákat öltsenek, kivájt tökökből lámpásokat készítsenek. Az iskolai őszi szünet napjaiban is egymást érik a borzongós, maskarás Halloween foglalkozások Szentmargitbányán, amit nem érdemes kihagyni!

Legyen a Hotel Lövér az Önök kedvenc családi szállodája!

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában