PR

2021.04.28. 08:00

Kockára fel! 2 + 1

2 éve édesíti meg a szegediek mindennapjait a Mars téri TheBox Donut, és nem is akárhogyan készülnek a május 8-i szülinapjukra!

delmagyar.hu

Bár a szokás úgy kívánja, hogy az ünnepeltet halmozzuk el jókívánságokkal, a kockafánkműhelyben ez a nap is rólatok, róluk szól.

Mikor két éve a kockafánkok berobbantak Szegeden is a köztudatba, nem győztük az újabb és újabb ízeket megkóstolni, véleményt alkotni és beleszeretni valamibe, ami egészen más, mint a többi – formailag, tartalmilag és ízvilágában is különleges. Két éve fáradhatatlanul járnak a kedvünkben. Folyamatosan megújulnak, nem hagyják a kíváncsiságunkat nyugodni, az ízlelőbimbóinkat megpihenni. Közel 120-féle kockafánkkal, tematikus fánkválogatásokkal ismerkedtünk meg ez idő alatt, és bátran állíthatjuk, hogy mindig különleges ízélményben volt részünk.

Tortatorony Fotó: TheBox Donut

Az elmúlt egy év sem vetette vissza a jól ismert TheBox lendületét. A megpróbáltatásokkal teli időszakban is a saját applikációjukon keresztüli házhoz szállítással vagy az ismert ételkiszállító cégek szolgáltatásai által édesítették meg mindennapjainkat, és milyen jól tették! Otthonról biztonságban lephettük meg szeretteinket vagy épp magunkat a lezárások idején is, különleges, tematikus fánkválogatásaikkal örömet csalva az arcokra.

  • szülinapjuk közeledtével sincs ez másképp. Hétvégén anyák napi díszdobozos fánkválogatással kedveskednek Nekünk, megidézve például az édesanyáink által oly sokszor készített könnyed madártejdesszertet is, sok más különleges fánk mellett.
  • Emelve a tétet, minden személyesen beköszönő vendégnek 2 fánk után +1 ajándék kockafánkkal kedveskednek, vagyis május 8-án érdemes betérni a Mars téri fánkozóba egy közös kis ünneplésre!

    És ha már a kettes szám: kaptunk egy fülest, amit ezidáig sem megerősíteni, sem cáfolni nem tudott a TheBox Donut szegedi csapata... Kíváncsian várjuk a fejleményeket!

    Elérhetőség:

    Szeged, Mars tér 16.

    Nyitvatartás: minden nap 7.42-19.42

    (x)

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában