PR cikk

2021.10.28. 08:00

Happy halloween a TheBox Donutnál

Megszokhattuk már, hogy a TheBox Donut nem megy el egyetlen olyan esemény mellett sem, amelyen megcsillanthatja erősségét, ha tematikus boxokról van szó. Így van ez a halloweennel is.

delmagyar.hu

Ha eddig csupán az ízéért kedveltétek a kockafánkokat™, most érdemes a „szellemes” küllemre is felfigyelni. A különleges feltétek „vér és verejték árán” készülnek, hogy finomabbnál finomabb borzongással töltsenek el bennünket. Idén is meghökkentő, de annál különlegesebb kreációkkal készültek.

Itt van például AZ karaktere. A már-már félelmetesnek tűnő bohóc érzékszerveit nem akármilyen alapanyagokból álmodták meg. A szemeket a ChocoMe többszörösen díjnyertes fahéjas tejcsokoládéval bevont piemonti mogyorószemek alkotják, míg az orrot fehér csokoládéval bevont liofilizált málna. Hát nem félelmetesen ötletes?

Vagy vegyük például a Mummy white névre keresztelt, mogyorókrémmel töltött kockafánkot™. Tudtátok, hogy egy teljes kiőrlésű piskóta is lehet „rémisztő”, na persze a jó értelemben? A TheBox Donut naprakészségét mutatja, hogy idei különleges kiadású, LIFE névre keresztelt kockafánkját™ a felkapott Squid Game (Nyerd meg az életed) sorozat inspirálta. Ízlésesen tálalva, egy kis humorral fűszerezve a fánkok meglepetéskrémmel készülnek. A fánkcímkéken pontosan ez áll: krém: amit az élet dob – nem csak félelmetesen jók, de szellemesek is.

Szóval, ha eddig nem kaptál kedvet egy kis halloweeni fánkozásra, menthetetlen vagy. Személyesen nagyobb eséllyel csaphatsz le kedvenceidre, de akár házhoz is rendelheted a megszokott felületeken a halloweeni box összeállítást, ebben az esetben meglepetés érkezik a boxodban.

 

TheBox Donut Szeged

Mars tér 16. – Nyitva: hétfőtől vasárnapig 7:42–18:42

Kelemen u. 4. – Nyitva: hétfőtől vasárnapig 8:42–18:42

(x)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában