Hirdetés

2022.03.18. 00:00

Bereczki Zoltán az IH-ban lép fel - Jössz-e velem?!?

Nagyjából másfél órás akusztikus koncertet ad március 22-én az IH-ban sokak kedvence, Bereczki Zoltán. A Jössz-e velem?!? akusztikus koncert a színész-előadóművész egyik legszebb slágeréről kapta a címét.

delmagyar.hu

Fotó: GRAFPICTURES

Jó hírünk van azok számára, akik a november 9-én elmaradt Bereczki-koncert új időpontját várják. A Rómeó és Júlia és az Elisabeth sztárja március 22-én, kedden 19 órától látható-hallható az IH-ban. A 2004 óta szólókoncertjeiről is ismert énekes lapunk kérdésére elmondta, a dalmagyarázattal, vicces történetekkel megtűzdelt produkcióban saját szerzeményeit adja elő. De nem csak énekelni fog: például viccesen mesél a dalszerzés és a dalírás közötti különbségről.

 

– Érdekes kettősség vonul végig a műsoron: a másfél órában az is megtalálja a számítását, aki kikapcsolódásra vágyik, és az is, aki éppen ellenkezőleg, nem akar kiszakadni a hétköznapok valóságából. A legtöbb dalom a járvány és a háború közelsége miatt új értelmet, többletjelentést hordoz magában. Ilyen például a Közel című szerelmes dalom, ami most az egymáshoz tartozás más síkját is megénekli; ezt szintén hallhatja a szegedi közönség – mondta ízelítőül Bereczki Zoltán. Az ismert slágereket – Kerek egész, Szállj velem – sem nélkülöző akusztikus koncert sava-borsát zenész barátai, Bubenyák Zoltán (zongora) és Balogh László (dob) adják. Lesz egy kis Sztárban sztár-meglepetés és sok játékosság. A kőbányaiak a napokban láthatták a műsort, rengeteg pozitív visszajelzés érkezett a közönségtől.

A hölgyek körében mindig is nagy népszerűségnek örvendő művész pályafutása első tíz évében nyaranta megfordult Szegeden. Többek között a Rómeó és Júlia, az Elisabeth, a Mozart című musicalek címszerepeiben lépett fel a Szegedi Szabadtéri Játékok színpadán. Számos kedves helyszín, emlék köti a városhoz, volt, hogy Pécsről – az idő szorítása miatt – repülőgéppel érkezett meg az Elisabeth Dóm téri előadására.

 

Egyébként a rajongók nap mint nap láthatják kedvencünket, aki reggelente televíziós műsorvezetőként tűnik fel a képernyőn. A színházba járók pedig a Dolgok, amikért érdemes élni című, Duncan MacMillan-féle monodráma szereplőjeként találkozhatnak Bereczki Zoltánnal.

 

Jegyvásárlás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában