PR

2022.08.08. 10:09

Egy gyógyszertár ma már sokkal több, mint betegségkezelés

delmagyar.hu

Képforrás: benu.hu

A környezettudatosság és vásárlói élmény fokozását tűzte ki célul a megújult BENU Árkád Gyógyszertár 

Az utóbbi időben a vezető gyógyszertárak szerepe világszerte átalakult. Ma már nemcsak egy a betegség esetén szükséges funkcionális térről beszélünk, hanem egy olyan létesítményről, ami az egészséget helyezi a fókuszba. Egyre nagyobb a szerepe a kényelmesen kialakított tereknek, az energiatakarékosságnak és a környezettudatosságnak, valamint a szabadpolcos rendszereknek. A BENU gyógyszertárak is ezt a gondolatiságot követve újulnak meg országszerte, a folyamat egyik zászlóshajója pedig a Szeged Árkádban található patika.  

Egy gyógyszertár esetében ma már elvásás, hogy a praktikum a kényelemmel találkozzon: ha a vásárló betér, olyan térben találja magát, ami modern, mégis barátságos, amiben könnyű eligazodni és lehetőség van szabadon válogatni egy széles és minden területet lefedő kínálatból. Emellett természetesen továbbra is elvárt, hogy magasan képzett szakemberek szolgálják ki, akik valós segítséget tudnak nyújtani a felmerülő kérdések esetén.  

Képforrás: benu.hu

A júliustól teljesen megújult Szeged Árkádban tanálható BENU gyógyszertár ezt tűzte ki célul fejlesztéseivel. A patika évek óta szolgálja ki a lakosokat, most viszont külsőben modernebb és környezettudatosabb, választékban szélesebb, funkcionalitásában pedig még erősebb lett. Az aktuális vásárlói igényekre és trendekre reflektálva, a gyógyszertár olyan teret és kínálatot alakított ki, ahol a betegség megelőzést elősegítő, az étrend-kiegészítő, valamint az egészségmegőrző, például dermokozmetikai termékek épp olyan hangsúlyosan vannak jelen, mint a receptre kaphatók.  

Képforrás: benu.hu

„Évek óta fokozottan figyeljük az aktuális trendeket és vársárlói elvárásokat és igyekszünk mindig gyorsan reagálni rájuk. Tudjuk, hogy egy gyógyszertárnak ma már sokkal többrétű szerepe van, mint egy recept kiváltására alkalmas létesítmény és szeretnénk, ha a vásárlóink minden igényére tudnánk megoldást biztosítani. Bízunk benne, hogy a bizalmat ezzel is tovább építjük és a jövőben is a szegedi lakosság elsőszámú gyógyszertára leszünk” – mondta el Dr. Ruszkai Márta gyógyszertárvezető. 

A BENU Gyógyszertár minden nap várja a vásárlókat a szegedi árkádba. Részletek:  

https://benu.hu/benu-gyogyszertar-szeged-arkad  

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában