PR cikk

2023.03.02. 00:00

Dínófogat tanulmányozhatsz Algyőn - Galéria

Majdnem. Inkább emberi fogat. Mit szólnál, ha igazi fogászati eszközöket próbálhatnál ki egy olyan rendelőben, ahol a fogászati székben a saját apukád és anyukád ül? Persze a fogtömést senki nem bízza majd rád, de megtudhatod, milyen egy olyan fogorvosi rendelő, ahol a gyerekek nem ismerik a félelmet.

delmagyar.hu

Az igazi gyereknap még messze van, de nem is kell addig várnod! Algyőn már március 7-én INGYENES gyereknapi délutánra hív a DentaLove fogászati rendelő. Kérdezd meg anyukádat, hogy március 7-én, kedden délután el tud-e érted menni korábban az oviba, hogy odaérjetek a rendelőbe.

Ezt a bulit nem hagyhatod ki!

Mondd meg neki, hogy azért akarod megnézni a DentaLove fogászati rendelőt, mert hallottad, hogy ott akkor csakis kisgyerekeket fogadnak, akik liftezhetnek a fogászati székben, kipróbálhatják a fogorvosi eszközöket, lesz tombola meg rajzverseny, és egész délután az övék a rendelő! A kisebbek mesét is nézhetnek, játszhatnak ott.

A nagyobbak a fogfúrást is kipróbálhatják, és igazi kihúzott fogat is láthatnak. Fogadjunk, hogy te már nagy vagy, ugye?! Amúgy a nagyok itt kezelés közben tévét is nézhetnek, sőt, a kedvenc zenéjüket is hallgathatják egy fülhallgatón keresztül.

Nincs mitől félned!

Az sem baj, ha csak ovi után értek oda, hiszen a program 13 órától 19 óráig tart; Algyő különben is nagyon közel van Szegedhez és Hódmezővásárhelyhez is. A lényeg, hogy anyukád telefonon hívja fel a rendelőt, és kérjen időpontot a gyerekeknek szóló INGYENES nyílt napra, hiszen a program célja éppen az, hogy a 3–7 éves gyerekek felismerjék, a fogászati kezelés jó élmény is lehet. Ezzel könnyebben leküzdhetik a fogászattól való félelmüket.

Hasznos családi program

Bizonyára a te anyukád sem akarja, hogy később félj a fogászaton csak azért, mert nem tudod, mi történik ott veled. Ezért a DentaLove orvosai felmérik a fogaid állapotát, megmutatják, hogyan kell jól fogat mosni, ehhez milyen eszközökre van szükséged. Így a szüleid is segítséget kapnak a fogaid ápolásához.

Gyertek el, ismerkedjetek meg a rendelő csapatával, így a későbbi kezelésen régi ismerősként köszöntheted a DentaLove tagjait! 

Ezt a számot hívhatja anyukád az előzetes bejelentkezéshez: +36-20/333-0313 (Siess, mert gyorsan elfogynak a helyek!)

Elérhetőség: 

www.dentalove.hu 

06-20/333-0313 

Algyő, Bartók Béla utca 76. I/5  

@AlgyoiFogCentrum – Facebook  

@dentalovealgyo – TikTok és YouTube 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában