Hirdetés

2023.05.05. 00:00

RolloPlusz Kft. – új cég 30 év tapasztalattal

Ugye milyen jó hely lett a Bárka? Elegáns megjelenését a nyílászáróinak is köszönheti. Például az egész évben látható, felső, fix ablakszerkezetét a RolloPlusz Kft. gyártotta és építette be építette be. De a szegedi nyílászárócég mást is tud, hiszen számos referenciával büszkélkedhet. Nézze meg, miben jók még!

pr-cikk

Például a Dáni utcai társasház, az Etelka sori sportcsarnok, a Kis-Tisza utcai társasház, az Újklinika műanyag nyílászáróit is a RolloPlusz Kft. gyártotta és építette be.

A cég jogelődjét több évtizedes műanyagipari gyakorlattal rendelkező szakemberek alapították 1993-ban. A 30 éves tapasztalatnak és a kezdetek óta stabil, megbízható minőségű termékeknek, szolgáltatásoknak hála a RolloPlusz munkatársai mára a piac stabil résztvevőjeként minden igényt kielégítenek.

Erről ön is meggyőződhet, ha felújít vagy házat épít!

Kezdje a nyílászáróval!

A korszerű nyílászárónál az energiafogyasztás, zajvédelem és betörés elleni védelem az elsődleges szempont. Ehhez számos változat és modell jöhet számításba, akár bejárati ajtóról, akár ablakról van szó. A kiválasztásban a nyílászárók gyártására és beépítésére szakosodott RolloPlusz Kft. munkatársai segítenek a Fonógyári úti telephelyükön, illetve a helyszíni felméréskor.

A szegedi cég kiváló minőségű, hazai gyártású garázskapukat forgalmaz, amelyek olasz szendvicspanelekkel és német motorokkal, egyedi méretre készülnek. Könnyen nyitható-zárható térelválasztó harmonikaajtót lakások, irodák belső térelválasztására kínál, de teraszra is kiváló. 

Elmaradhatatlan árnyékolástechnika

Forró nyarakra számíthatunk, az élhető otthon érdekében az árnyékolástechnikára muszáj költeni!

A külső árnyékolástechnikai megoldások csúcsa a zsaluzia: visszaveri a napsugarakat, illetve az árnyékoló mögötti légáramlat hűti az üvegfelületet. A redőny a kiváló minőségű felhasznált alapanyagoknak köszönhetően tökéletes színtartást, hosszú élettartamot és kiváló hőszigetelési képességet biztosít, legyen szó a színskálán megtálalható bármelyik színről. A RolloPlusz Kft. kínálatában megtalálhatók a napellenzők, napvitorlák és a naphálók is. 

Belső árnyékolástechnikai lehetőségként ajánlott a reluxa és a szalagfüggöny. Mindkettő árnyékol, dekorál és reklámoz, ezért inkább irodák, szépségszalonok, bankok kedvelt árnyékolói. A roletta áttetsző vagy hővisszaverő, esetleg teljes sötétséget biztosító textília, amely forgó hengerre feltekerve vagy leeresztve segíti a belső tér fényszabályozását. Sávrolóval egyszerre sötétíthet és kellemes szűrt fényáteresztést végezhet.

Szúnyogháló – a kötelező tartozék

A RolloPlusz Kft. szinte bármilyen nyílászáróra, sőt tetőtéri ablakokra tud minden igényt kielégítő fix, illetve nyíló szúnyoghálót ajánlani, de elhúzható szúnyoghálót vagy  könyöklőket, párkányokat is gyárt egyéni méretek alapján

Elérhetőség:

Nyitvatartás: hétfő-péntek 08.00-16.00 
6728 Szeged, Fonógyári út 9.
[email protected]
+36-30/336-3550, +36-62/407-133
https://rolloplusz.hu/
https://www.facebook.com/rollopluszkft

 

Címkék#pr-cikkek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában