Hirdetés

2023.06.30. 00:00

Ilyen évente csak egyszer van, és pont most! Őstulok húspogácsák a Bodegában

Újabb hamburgerező került fel a Dél-Alföld gasztrotérképére. Ha igazi gasztrogourmet vagy, aki nem lusta felkerekedni az ínyenc falatokért, akkor kóstold meg a hortobágyi szürkemarhából, mangalicából vagy őstulokból készült burgert a hódmezővásárhelyi Bodega Gasztroműhelyben!

PR cikk

Hódmezővásárhely Szabadság tér 53.

A Bodega Gasztroműhelyben éppen ezekben a hetekben őstulok húspogácsákkal készítik a burgerkölteményeket. Mivel ilyen alkalom évente csak egyszer van, irány a hódmezővásárhelyi Szabadság tér! Az őstulok a Hortobágyról, megbízható beszállítótól származik, ahogy a szürkemarha-, a bivaly- és a mangalicahús is.  

Kézműves remekművek

De van itt más harapnivaló is: vietmáni leves, többféle dog, csirketálak, burritók, snack, különböző köretek. Nézzük szépen, sorjában!

A vietnámi pho leves risztészta, mungóbabacsíra, főtt-füstölt sonka, fűszeres karaj nélkül nem az igazi.

A bodegások csak a termelői, háztáji alapanyagokban hisznek. Kézműves hambijaikba belefér a hagymalekvár, a jalapeno, a friss zöldség, a saját recept alapján készült, házi készítésű szószok, például chipolte szósz, az unami és a mézes kecsap.  

Például lángoló pillanatokat szerezhetsz magadnak a Jalapeno burgerrel. A Hortobágyi hero burger szürkemarha húspogitól, mangalicaszalámitól és tepertőkrémtől, salátától, lilahagymától, füstölt goudától, jalapenótól duzzad. A Bodega burger bivaly húspogácsa, mangalicabacon, mézes mustáros szósz, fehér káposztasaláta tökéletes ötvözete.

Makói savanyúság dobja fel a burritóikat, amelyben ott a friss bab, a cheddar sajt, a mangalicabacon, tonhal, olívabogyó, a lime, a füstölt gouda, attól függően, milyen harapnivalót kíván meg a vendég.  

Ha ennyi finomságtól még mindig nem laktál jól, akkor itt a végére egy kis édesség! Desszertként válassz churrost, vagyis olajban sült tésztát!

Rendelj, akár házhoz szállítással is!

A piac melletti Bodega ideális hely arra, hogy helyben fogyaszd el a finomságokat, de házhoz szállítással is rendelhetsz! A Bodega remek szomszéddal büszkélkedhet: a Szürkekabát bárszínházzal közös udvarában jól megférnek egymás mellett a vendégek.  

Ha a finom falatokat különleges csapolt vagy palackozott sörrel, illetve borral öblítenéd le, csak rajta! Igazi gasztroélményben lesz részed!

Lesz Lösz!

Ha még nem jártál a szabadság téri Bodegában, gyere el a hagyományőrző vásárhelyi Lösz Fesztiválra, ami július 14-15-én lesz a Szürkekabát és a Bodega előtt. Utcazenészek, tánc, színpad, kirakodóvásár, koncertek, szavalóverseny adják a hangulatot. Meglátod, felemelő élmény lesz testnek-léleknek!

Elérhetőség:
Hódmezővásárhely, Szabadság tér 53.
Bodega Gasztroműhely
https://www.facebook.com/profile.php?id=100072154376993
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában