Hirdetés

2023.06.08. 00:00

Újabb két sikeres pályázaton nyert Szentes!

PR-cikkek

Fotó: DANIEL NEMETH

Szentes Város Önkormányzata a Szentes Városi Szolgáltató Kft. közreműködésével két pályázatot nyújtott be az OTP Bank Helyi Gazdaságfejlesztési Pályázat 2022–23 „Fejlődő helyi gazdaság” és „Fenntartható közösség” kategóriában. 

Fotó: DANIEL NEMETH

Örömmel értesítjük Önöket, hogy Szentes városa – egyedüliként mindkét kategóriában – sikeresen pályázott, amelyeknek eredményeképpen „Fenntartható közösség” kategóriában bővülhet Szentes városának kerékpárhálózata, és a munkába járás feltételeit bővíti az újonnan létesülő ipari parki üzemhez, ez a sikeres pályázat ennek a kerékpárútnak tervezéséhez járul hozzá.

Fotó: DANIEL NEMETH

A „Fejlődő helyi gazdaság” pályázati kiírásból termelő és visszasajtoló kútpár tervdokumentációjának elkészíttetése valósul meg, amely beruházás megújuló energia hasznosítására irányul, amely kedvező hatással van a helyi vállalkozások és a lakosság számára is, hiszen a jelenlegi termálkutak elérték kapacitásuk határát. 

Fotó: DANIEL NEMETH

Mindkét projektünk második helyezést ért el az OTP Bank és a TÖOSZ (Települési Önkormányzatok Országos Szövetsége) képviselői által zsűrizett pályázatok közül, így a 6-6 millió forint hozzásegít minket a tervezések elindításában. 

Fotó: DANIEL NEMETH

A díjakat Szabó Zoltán Ferenc polgármester vette át az OTP Bank Nyrt. székházában ünnepélyes keretek között.

Köszönjük a Szentes Városi Szolgáltató Kft. pályázati közreműködését, tisztelettel köszönjük az OTP Bank által nyújtott lehetőséget!

Fotó: DANIEL NEMETH


 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a delmagyar.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában